top of page

Spelplezier voor jong en oud

Leuke familiespellen voor buiten

Het mooie weer en de aangename temperaturen lokken ons naar buiten en met de vakantie voor de deur kunnen we weer wat meer tijd doorbrengen met onze familie. Niets is fijner dan in de buitenlucht plezier te maken, ervaringen op te doen en herinneringen te creëren met onze kinderen en vrienden. Gezinsspellen en familiespellen zijn dan een leuke manier om de tijd te verdrijven en uw kinderen bezig te houden tijdens de vakantieperiode of familiefeesten.
Al spelend vaardigheden ontwikkelen

Kinderen komen vaak voor de eerste keer in contact met het wonder van het circus op een cursus, festival of circuskamp, waarna ze thuis maar al te graag hun circustalenten verder willen ontwikkelen. Jojo in Kapellen heeft tal van buitenspellen die niet alleen erg fijn zijn om te spelen, maar waardoor kinderen ook vaardigheden zoals oog-handcoördinatie ontwikkelen en verbeteren. Jongleer- en circusmateriaal zijn ideaal om het zelfvertrouwen, de concentratie en het doorzettingsvermogen te bevorderen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan leuke spelletjes voor het hele gezin: diabolo’s, flowersticks, jongleerborden en jongleerballen. Iedereen vanaf 6 jaar kan ze leren en ze vormen een goede gelegenheid om aan lichaamsbeweging te doen. Urenlang plezier verzekerd en dankbare artikelen voor een geslaagd verjaardagsfeest.


Kubb: werpspel voor teamspelers

Wil u toch liever een spel in teamverband om tijdens een aangename zomerdag met zijn allen op het strand of in de tuin te spelen? Dan is het Scandinavische buitenspel Kubb het ideale groepsspel voor uw gezin. Twee teams gaan met elkaar de strijd aan om met werpstokken de blokken (Kubbs) aan de overkant omver te gooien. Het spel wordt al eeuwenlang gespeeld, door mensen van over de hele wereld. En het zal net zo leuk zijn voor uw volgende feestje, ongeacht wie u uitnodigt: kinderen, volwassenen of allebei. Competitiedrang verzekerd!


Op zoek naar een leuk spelletje voor het hele gezin? Kom dan zeker langs bij speelgoedwinkel Jojo in Kapellen, Antwerpen. De ideale vakantie begint bij ons!

46 weergaven

Comentarios


bottom of page