top of page

De lente komt eraan!

Speelgoed- en kinderboekenwinkel boordevol lentekriebels

De donkere wintermaanden ruimen plaats voor een lente vol bloeiende bloemen, zonnige dagen, een zalig Pasen, een vrolijk lentefeest en natuurlijk ook een onvergetelijke paasvakantie. Op zoek naar inspiratie om de vakantiedagen gezellig door te brengen? Spring binnen bij Jojo, want ook in onze speelgoedwinkel hangt de lente in de lucht!


Paasbest speelgoed

Bij ons zijn er misschien geen chocolade paaseitjes te rapen, er valt wel een schat aan duurzaam, nostalgisch speelgoed rond het thema lente en Pasen te ontdekken. Dat gaat van lentenieuwigheden tot de echte klassiekers zoals schattige, streelzachte paasknuffeltjes die maar al te graag willen vertroeteld worden of mooie rieten mandjes, gemaakt om keer op keer te vullen met lekkers.


Kinderboeken rond Pasen en de lente

Gezellig lezen in of voorlezen uit mooie, spannende, originele paas- en lenteverhalen, wie houdt daar nu niet van? Ook boeken mogen niet ontbreken tijdens de paasvakantie. Kom snuisteren tussen onze kartonboekjes voor peuters, kinderboeken met muziek en geluiden, prentenboeken, boeken voor beginnende lezers, jeugdboeken, informatieve boeken, paasverhalen en sprookjes in lentesfeer. Voor elke leeftijd wat wils!Vier prachtexemplaren die instant zin geven in de lente en Pasen:

- Klein vogelboek, waarin bekende vogels tot leven komen en die misschien ook wel in eigen tuin vertoeven

- Rikki en Mia de Kip, een vertederend prentenboek rond vriendschap

- Vrolijk Pasen, een bonte verzameling van de vijf mooiste paasverhalen

- Eieren zoeken, een zoekboek voor en rond Pasen, wie vindt de 100 eieren?


Kies alle seizoenen voor duurzaam speelgoed

Hoort u de paasklokken al luiden of hebt u lentekriebels? Kom langs bij Jojo. We raden aan om te investeren in duurzaam speelgoed! Want wat is leuker dan speelgoed dat tegen een stootje kan en kinderboeken die jarenlang favoriet blijven?


Wij maken u graag wegwijs in ons uitgebreide assortiment aan speelgoed en kinderboeken met professioneel advies. Iedereen welkom bij Jojo!

59 weergaven

Opmerkingen


bottom of page