top of page

Spelend en creatief vaardigheden ontwikkelen tijdens school- en speeltijd.

Spelend en creatief vaardigheden ontwikkelen tijdens school- en speeltijd
1 september was weer een mix van emoties… Kleine peutertjes gingen voor het eerst naar school met een bang hartje en stoere zesdejaars zijn nu de oudsten op de speelplaats. Na een mooie vakantie hebben ze er reikhalzend


naar uitgekeken: schooltijd en weer spelen met de klasmaatjes. Hoe leuk is het dan om samen al spelend te leren, op een creatieve manier vaardigheden te ontwikkelen?
Spelen met degelijke materialen


Duurzame en authentieke materialen: daar is al ons speelgoed van gemaakt. Wat is het toch fijn om jong en oud te laten genieten tijdens de speeltijd van echte springtouwen, tollen of diabolo’s. Zonder het te beseffen oefenen ze zo de klassieke motorische vaardigheden. In de klas kunnen ze ook creatief knutselen met uiterst kwalitatieve Lyra-potloden, boetseerwas of krijtjes. Al spelend leren onze kleintjes met magnetische cijfers en letters tussen taal en rekenen door. Het is echt een meerwaarde om als school het oerdegelijke speelgoed van JoJo in huis te hebben.

Ontwikkeling met gezelschapsspelletjes


Liever een gezelschapsspel? Voor elk kind wat wils. Naast knutselgerief en ander educatief speelgoed, biedt speelgoedwinkel JoJo ook een uitgebreide keuze aan gezelschapsspelen van Haba. In deze spelletjes wordt vaak gewerkt met thema’s zoals taalontwikkeling, fantasie, behendigheid, gevoelens, … De gezelschapsspelen zijn stuk voor stuk uitgewerkt met mooie materialen voor alle leeftijden.


Lang leve het leesplezier


Voor peutertjes en kleuters zijn er de kartonboekjes en kinderboeken die muziek en geluid maken. In de prentenboeken vullen tekst en illustraties elkaar aan en vertellen ze samen een verhaal. Voor de beginnende lezer tot jeugd heeft onze winkel een mooi assortiment. Of samen op de bank of gezellig op een zitkussen snuisteren in de wondere wereld van de sprookjes. Leesplezier kent geen leeftijd.

!Tijdens school- of speeltijd creatief zijn met goede materialen? Kom ons assortiment ontdekken bij speelgoed JoJo!49 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentar


bottom of page