top of page

Originele kerstcadeaus voor alle leeftijden

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2022Duurzaam geschenk: een verstandige keuze

Het is weer bijna zover! Kerst! De tijd waarin aandacht voor uw familie en het geven van geschenken centraal staan. Niets is leuker dan uw (klein)kinderen,neefjes en nichtjes blij te maken met een mooi kerstcadeau. Niet onbelangrijk daarbij is dat ze er lang plezier van zullen beleven. Met een leuk en uniek cadeau, dat ook nog eens duurzaam is, maakt u beslist een goede keuze! JoJo, uw speelgoedzaak in Kapellen, heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsspeelgoed in alle prijsklassen.


Sfeerverhogende houten kerstfiguren

Om een origineel cadeau in de sfeer van kerst te geven, heeft JoJo in het assortiment ook mooie, houten kerstfiguren van de merken Ostheimer en Haba. Deze zijn niet alleen decoratief, maar ook volstrekt veilig om mee te spelen. Eenmaal gekregen, beleven kinderen jaar in jaar uit een groot plezier aan deze sfeervolle kerstfiguren. Daarnaast verkopen we ook lampjes, klokken en decoratie om de kinderkamer leuk mee aan te kleden.


Originele en grappige klokken

Een goede cadeautip voor ouders, grootouders, tantes en nonkels is een klok met vogelgeluiden van het merk Kookoo,


waarvan Jojo een leuke collectie in huis heeft. Gegarandeerd dat dit originele geschenk in de smaak valt! De klokken worden in Duitsland geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn modern vormgegeven en geïnspireerd op de alom bekende authentieke koekoeksklokken, die nog altijd tot de verbeelding spreken. De klokken geven de tijd aan met echte vogel- of dierengeluiden en sommige modellen zijn voorzien van extra dierenfiguren. Het is zowel een praktisch als leuk cadeau, dat zeker zorgt voor blije kindergezichtjes.


Voor iedereen een mooi kerstcadeau

Bij Jojo is het niet moeilijk om een geschikt cadeau te vinden voor onder de kerstboom. Met een uitgebreide collectie (houten) speelgoed en knuffels is er voor ieder wat wils. Wat dacht u bijvoorbeeld van retrospeelgoed dat menig (kinder)hart sneller doet kloppen? In onze zaak vindt u schitterende metalen speelgoedexemplaren en mooie tollen in diverse materialen. Voor de mooiste poppenhuizen, schommelpaarden en loopfietsen kunt u natuurlijk ook hier terecht. Verder heeft JoJo een groot assortiment met de leukste puzzels en kinderboeken voor verschillende leeftijden voor veel lees- en speelplezier.

Kom snel langs bij JoJo in Kapellen om uw kerstcadeaus uit te zoeken!


78 weergaven
bottom of page