top of page

Met de zon weer buiten spelen

Het is eindelijk weer zo ver; het voorjaar staat voor de deur. Voor de kids betekent dat ravotten, buitenspelen en tijd doorbrengen buitenshuis, of het nu in uw tuin, op uw terras of midden in de natuur is. Bij JoJo betekent het dat er weer veel nieuwigheden zijn te ontdekken op het gebied van mooi en kwalitatief buitenspeelgoed in onze winkel en op onze website. En dan hebben we het nog niet eens over de educatieve waarde van veel van ons speelgoed!


Kwalitatief verantwoord buitenspeelgoed van JoJo

In principe moet ieder kind spelen, alleen is dat niet altijd even vanzelfsprekend. Ieder kind is namelijk uniek; iets dat we zeker aan de ouders niet hoeven te vertellen. Sommige kinderen hebben nu eenmaal wat meer aanmoediging nodig dan anderen en dat willen wij graag ondersteunen door een breed assortiment van kwalitatief hoogstaand buitenspeelgoed van exclusief Europese makelij aan te bieden. Speelgoed is zeker ons vak, maar we dragen ook ons steentje bij aan het stimuleren van actief spelen en het laten samen spelen van kinderen.


Dat we daarbij qua aanbod geen onderscheid maken tussen jongens en meisjes lijkt ons vanzelfsprekend. Elk kind moet vrij kunnen spelen, met haar of zijn favoriete speelgoed. Daarom werken wij ook met een gevarieerd aanbod, inclusief prachtig houten speelgoed van uiteenlopende Europese merken, waaronder Egmont Toys, Moulin Roty en natuurlijk Circus Jojo. Op basis van meer dan 40 jaar aan ervaring hebben wij een assortiment samengesteld waar we fier op zijn.


Spelend leren met JoJo

Leren kan ook gezond en educatief zijn, vaak zelfs zonder dat het kind in kwestie het doorheeft. Neem bijvoorbeeld het prachtige speelgoed van Terra Kids, waarvan veel items in onze eigen selectie zitten. Van mooie vliegers en kindvriendelijk (tuin)gereedschap tot uitdagende bouwpakketten en complete kindertelescopen, met dergelijk speelgoed is het niet verwonderlijk dat uw kinderen naar buiten willen zodra het weer een beetje opklaart. Of het nu is om insecten te onderzoeken, om zweefvliegtuigen te werpen, om bomma en bompa te helpen in de tuin of gewoon om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes, de kids hebben het naar hun zin en leren en passant ook nog wat. Perfect, toch?


Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment buitenspeelgoed voor uw kinderen? Kom eens langs bij onze winkel aan de Hoevensebaan 4 in Kapellen!
57 weergaven

Commentaires


bottom of page