top of page

JoJo, de speelgoedwinkel met 40 jaar kennis en ervaring in persoonlijke service en advies

40 jaar ervaring in speelgoed

Bij Speelgoed JoJo geniet u van 40 jaar ervaring met een persoonlijke aanpak. Zo bent u zeker van de juiste speelgoedkeuze en kiest u voor gegarandeerd kwaliteitsspeelgoed dat degelijk is en garant staat voor vele jaren spelplezier.


Het belang van een echte speelgoedwinkel

Tegenwoordig kopen vele ouders en grootouders speelgoed langs de digitale weg. Maar toch loont het nog de moeite om uw licht op te steken bij speelgoedwinkel JoJo! Onze speelgoedwinkel blinkt uit in professioneel advies en speelgoed op maat van uw kind. Maak kennis met de vele troeven die wij u kunnen bieden!


Belangrijk voor de ontwikkeling

Zo is het klassieke houten speelgoed nog steeds in trek (o.a houten loopfiets, houten speelblokken,…) Het is een belangrijke factor in de ontwikkeling van uw kind. Indien u JoJo een bezoekje brengt, dan kan u rekenen op aangepast advies om het ideale speelgoed te selecteren, dat goed is voor de groei van uw kind. Verder helpen onze adviseurs u ook graag bij de selectie van speelgoed dat nauw aansluit op de interesses van uw kind, wat helemaal is aangepast aan het spelniveau van uw kind.


Seizoensgebonden aanbod

JoJo, de speelgoedwinkel in uw buurt, speelt ook in op de seizoenen. Wanneer Sinterklaas, Pasen of de eindejaarsfeesten eraan komen, vindt u er een uitgebreid aanbod speelgoed dat uitblinkt in originaliteit en degelijkheid. Zo bent u er zeker van dat u altijd wel een aantrekkelijk geschenk vindt om uw kind blij te maken. JoJo , de speelgoedwinkel, waar u terecht kan voor een afwisselend en boeiend speelgoedgamma!


Bent u benieuwd om kennis te maken met het uitgebreide speelgoedaanbod bij Speelgoed JoJo? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

63 weergaven

Comments


bottom of page